tjenester

Straumsnes Servicesenter AS er et bilverksted som utfører service og reparasjoner på personbiler og varebiler av alle bilmerker. Våre mekanikere har mer enn 35 års erfaring i bransjen, og utfører arbeid av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi holder til i Kvisvika i Møre og Romsdal, og er et lokalt servicesenter med en solid kundeportefølje. Våre kunder befinner seg i hovedsak i området rundt Kristiansund og Tingvoll kommune.
 

Bilservice og reparasjoner
 
Kjøretøyet utsettes for mye naturlig slitasje. Ved å få utført jevnlig service på deler som typisk vil slites gradvis, kan du spare deg for kostnader for større reparasjoner på et senere tidspunkt. Noen av områdene vi utfører service og reparasjoner på er:
  • Bremser
  • Eksosanlegg
  • Motor og gir
  • AC-anlegg
  • Understell
  • Støtdempere
  • Fjæring
  • Drivverk
 
Når du kommer til oss med et problem på ditt kjøretøy, går vi effektivt frem for å avdekke årsaken til problemet. Vi har moderne diagnoseutstyr til feilsøking på de fleste biler, og sørger til enhver tid for at systemene har oppdatert programvare.
 
I de tilfellene der utskiftning kreves, skaffer vi alle nødvendige deler. Vi bestiller alt av reservedeler gjennom Mekonomen, som vi vet leverer deler av høy kvalitet.
 
 
Utbedring etter EU-kontroll
 

Personbiler med tillatt totalvekt 7500 kg eller mindre må inn til EU-kontroll annethvert år. Det samme gjelder for varebil. Vi tar imot kunder som har fått krav om utbedringer på sitt kjøretøy etter EU-kontroll, og sørger for at kjøretøyet blir godkjent innen fastsatt frist.

Vi er godkjent for Eu-kontroll på kjøretøy opp til 7500 kg.

Det er hver enkelt bileiers ansvar at kjøretøyet kontrolleres til rett tid. Om ønskelig sender vi ut en påminnelse til våre kunder når det er på tide å få utført en ny EU-kontroll.


Skifte av bildekk
 

For optimalt veigrep er det viktig at dekkene på kjøretøyet er i god stand. Vi utfører skifte av bildekk til alle biler på en trygg og effektiv måte. I tillegg selger vi dekk til alle kjøretøy, også til traktor og landbruk. Vi har dekk i flere ulike prisklasser.

Kvalitetsdekk fra Pirelli og Maxxis har vi på lager.

Trenger du å få service utført på ditt kjøretøy? Kontakt oss gjerne for en timebestilling.